Vistas de página en total

About Me

Mi foto
Virgi
Valencia, Valencia, Spain
Ver todo mi perfil

Información de compra

Aquí teneis una selección de libros que tengo a la venta. El que esté interesado que me contacte a través de mi correo electrónico disponible en mi perfil o publicando un comentario en el libro que os interese.
Informaré vía mail de las condiciones de pago.
El precio de los libros, es el que marca, más los gastos que cause el envio por correo.
Virginia. Con la tecnología de Blogger.

Seguidores

Etiquetas

viernes, 21 de octubre de 2011

Inima tradatoare-Susan Kay Law

Editura Elis Bucuresti 1994
Como nuevo
Precio: 4 eu

O tenta. Simtea gâtul lui fierbinte si moale pe obraz iar izul cald si masculin de mosc îi umplea narile. Stia ca nu trebuie decât sa scoata limba pentru a simti gustul pielii aflate asa ispititor de aproape.
Atingerea limbii umede în adâncitura gâtului era usoara ca o parere. El gemu, constient ca acea simpla atingere era mai mult decât putea suporta.
Si, deodata, se simti satul de toate. Satul sa-si petreaca atât de mult timp prefacânduse ca este alcineva, încât nu mai avea idee cine este de fapt. Satul de a-si supraveghea fiecare cuvânt si fiecare gest. Satul sa traiasca atât de aproape de hotarul mortii.
Personaje calauzite de pasiune mistuitoare, confruntari de mentalitati între generatii, totul pigmentat cu un erotism clocotitor, care se revarsa peste barierele dusmaniei dintre doua popoare abia desclestate dintr-un razboi sângeros, iata ce ofera aceasta carte cititorului care doreste sa evadeze din prozaicul cotidian si sa se refugieze într-un cadru romantic de la sfârsitul veacului al optsprezecelea.
Pe acest fundal are loc o tulburatoare idila între doi tineri sortiti a fi dusmani; uitând de legile razboiului, de intrigi, sânge si tradari, frumoasa Elisabeth si patimasul John încheie cel mai vechi si mai durabil armistitiu din lume.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Entradas populares

Blog Archive