Vistas de página en total

About Me

Mi foto
Virgi
Valencia, Valencia, Spain
Ver todo mi perfil

Información de compra

Aquí teneis una selección de libros que tengo a la venta. El que esté interesado que me contacte a través de mi correo electrónico disponible en mi perfil o publicando un comentario en el libro que os interese.
Informaré vía mail de las condiciones de pago.
El precio de los libros, es el que marca, más los gastos que cause el envio por correo.
Virginia. Con la tecnología de Blogger.

Seguidores

Etiquetas

lunes, 4 de abril de 2011

Juraminte umbrite-Sue Rich

Título: Juraminte umbrite
Autor: Sue Rich
Editura Miron

Sipnosis: Mirele Victoriei Townsend, Adam Remington, ducele de Silvercove, a trebuit sa se casatoreasca cu ea impotriva vointei lui... dar sarutarile lui din noaptea nuntii au aprins un foc pe care ea nu-l mai cunoscuse pina atunci. O clipa mai tirziu Adam o sterge si pleaca spre America... sau cel putin asa lasa sa se creada. Acum, dupa sapte ani de la cruda despartire, Victoria isi doreste cu ardoare un sot si o familie.Pentru a se elibera de aceasta falsa casatorie, incepe o cautare indrazneata a disparutului Adam Remington -o calatorie primejdioasa catre o iubire si mai riscanta...
Un lord salbatic care vrea sa se razbune... Spatele lui era marcat de biciul sclaviei, dar o dorinta arzatoare l-a tinut in viata pe Adam Remington timp de sapte ani chinuitori. Disparut in noaptea nuntii, ii mai rasunau in minte cuvintele sarcastice ale rapitorului sau, care sustinea ca frumoasa lui mireasa aranjase totul.
Amarit, indurerat dar neinfrint, el reuseste sa scape din sclavie. Acum se va razbuna pe femeia care il tradase... dupa un plan care s-ar putea sa se sfirseasca tragic pentru amindoi, sau sa dea nastere unui inceput fascinant.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Entradas populares

Blog Archive